• webtitulkafds3.jpeg
  • Banner6.jpg
  • FDSUVOD.jpg
  • webtitulkabucobox2.jpg
  • webtitulkabucobox1.jpeg

Advent01

Presne sú to už štvrté Vianoce na našej spoločnej web stránke. Rok 2021 bol z pohľadu Minimodel v mnohom náročný, no aj výnimočný. Keďže nám na dvere doslova klopú Vianočné sviatky a čas darčekov, máme pre Vás prichystaných niekoľko zaujímavých prekvapení. 

Autor modelov LBS system si pre Vás nachystal Vianočné prekvapenie v podobe modelu Tatra Phoenix sypač s pluhom, ktorý si môžete stiahnuť zdarma. Druhým modelom je Tatra 158 G2 Dakar 2018, ktorý môžete získať za zaslanie fotografií s piatimi zlepenými modelmi na náš mail, ktoré ste si stiahli a hlavne zlepili tento rok. Tretím modelom je Tatra Force Liberty Ostrava - prepravník dlhých hutných materiálov, ktorý môžete získať za zaslanie dobrovoľného príspevku na chod web stránky.

Autor modelov FDS model si pre Vás taktiež pripravil Vianočné prekvapenie v podobe modelu Freightliner White COE ťahač návesov a náves na prepravu kontajnerov, ktoré si môžete stiahnuť zdarma z web stránky. Okrem toho ako je zvykom autor pripravil aj niekoľko limitovaných modelov. Prvým modelom je Tatra 162 Proto Dakar, ide o jednu z navrhovaných podôb vozidla, ktoré sa malo zúčastniť pretekov Rally Paris Dakar. Druhým modelom je Tatra Force AC 30/110, hasičské vozidlo s nádstavbou od firmy WEBO v Slovinsku, tretím modelom je Tatra Force Buffalo 6x6, hasičské vozidlo určené pre letisko v Indii. Tieto tri modely môžete získať za zaslanie dobrovoľného príspevku na podporu web stránky. Samozrejme týmito modelmi odmeníme aj pravidelných "lepičov" modelov z našej web stránky.

Ďakujeme všetkým za priazeň a podporu.

Prajeme Vám krásne a pokojné Vianoce priatelia.

Váš Minimodel